miercuri, iunie 27, 2007

 

Bulgariada

E seara si cald, afara si in interior ... si imi doresc sa simt briza marii, mirosul de nisip udat de apa sarata, sa aud pescarusii, mirosul de alge....
Dar nu in Bulgaria .... tot romanul a innebunit cu Nisipurile de Aur, Albena, Varna .... Toata Romania merge la mare in Bulgaria. Nu am nimic cu vrednicii nostri vecini de peste Dunare..... in marea lor parte. Urla reclamele pe toate canalele, posturile radio etc. Bulgariada in sus, Bulgariada in jos.
Dar nu face nimeni ceva pentru litoralul romanesc si el odata plin de bulgari si alte natii de strainezi. Se bateau rusestile lazi sa vin pe litoralul romanesc .... Roata se invarteste .... si acum s-a intors.
Incaput pe mainile unor .... nu gasesc cuvinte sa ii cataloghez a devenit o jepcareala (cine nu prefera sa mearga si sa plateasca conditii de 4 stele mai ieftin, si cu siguranta mult mai bine, in Bulgaria). Fite, manele ..... si lista poate continua toata noaptea.
Chiar e dragutz litoralul romanesc, dar probabil ar fi fost mult mai dragutz daca nu era plin de turisti, cu hotelurile care rivalizau cu zgarie norii.

Comments: Trimiteți un comentariu



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?