vineri, august 04, 2006

 

Reguli cumparare apartament

E o adevarata nebunie sa iti cumperi un apartament. Cazul cel mai putin convingator e acela daca e gol. Atunci agentul imobiliar iti va impuia capul cat de frumos e apartamentul, ce magnifica panorama ai si de fapt cand deschizi geamu o vezi pe vecina din blocu de vis a vis cum isi intinde rufele. Iti va povesti de asemenea cat de cuminti sunt vecinii de sus care au o fetitza studenta. Sau cat de civilizat e blocul.
Cu atat mai rau ... daca e si proprietarul acasa. Care nu va face altceva decat sa sustina ce spune agentu cu povestiri de acu 30 de ani de cand locuieste acolo.
De ce nu incearca nimeni sa locuiasaca acolo o saptamana ? De ce nu a mentionat nimeni ca fetita cumintica de deasupra asculta manele la maxim si cand e suparata ..... Romica Puceanu e mirifica ....
Sau de ce nu esti lasat sa locuiesti acolo ? Sa dormi macar doua nopti sa auzi zgomotele de prin bloc, sa deschizi geamu si sa te izbeasca izurile nocturne ale gunoiului neridicat de 2 saptamani. Sau vecinii de la 7 care au iesit sa se racoreasca la una mica si ii auzi injurand pana tarziu in noapte.
Sa poti asculta linistit cum trec mijloacele de transport in comun de la toate cele 5 lini printre care se numara si 3 linii de tramvai ....
Cred ca asa ar fi corect. Sa poti fi lasat sa locuiesti cel putin o saptamana intr-un apartament sa stii ce te asteapta.

Comments:
un fel de live test? cum e drive testu' la masina??? si daca e nemobilat ce faci? sau daca ii strici omului ghiveta?
 
Un fel de aspiratorul minune. Nu stiu cum ii spune ... dar ti-al aduceau acasa si il testai o saptamana. Da . Asa ar fi interesant sa stii ce te asteapta pt minim urmatorii 3 ani.
Ar fi bine sa aibe chiuveta... sa ai totusi ce strica. :) In caz ca se strica ... suna un prieten. Prietenii stiu de ce ;)
 
Trimiteți un comentariu



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?