miercuri, august 23, 2006

 

O seara la circa 9 sau paranoid (Partea II)

Odata adusi la circa am fost lasati sa asteptam in curte, unde am petrecut o buna bucata de timp. Partea cea mai interesanta era ca polizmanii, aceiasi care ne-au ridicat si abia ne obisnuiseram cu ei, de fapt asteptau sa iasa din tura.
Iata-ne abandonati in curtea politiei, paziti de nenea responasabil cu intrarea principala. Evident ca madama nu se potolea, sustinand in continuare ca l-a recunoscut, creand confuzie in randul investigatorilor. Ma vad obligat sa mentionez ca i-au cerut amicului buletinu si permisul de conducere de cel putin 3 ori. Poate ca niste fotocopii i-ar fi scutit de cateva drumuri.
Intre timp madama care isi cam pierduse rabdarea si incerca sa ii convinga pe polizmani de identitatea falsa a amicului, desi dovezile erau covarsitoare: permis, carte de indentitae, adresa aceeasi cu a sotiei etc etc.
Dupa o asteptare de aproape doua in curtea politiei, fara ca cineva sa ne intrebe ceva sau sa ne pofteasca sa luam loc (infractorii au tratament preferential, nu ?) OS (ofiteru de serviciu) a venit sa ii inapoieze documentele amicului, cerandu-si scuze pt neintelegere dar procurorul care se ocupa de cazul d-nei nu raspunde si e in conced. Intre timp pe langa noi trece madama care ne arunca sfidator: Nu s-a terminat aici ! Mai vedem noi !
Nenea politistu’ mai mentioneaza ca, obligatoriu, amicu tre sa se prezinte a 2 a zi dimineata la o alta circa de politie.

Nu e minunat sistemul in care insasi politia romana te plimba intre sectiile ei ????


VA URMA


Comments: Trimiteți un comentariu



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?