miercuri, august 02, 2006

 

I ride ... ma' bike

O bine meritata plimbare in parc, seara, racoare dupa o zi torida. Aaaa ...... nu s-a dat Bacu ? Inca se mai da Bacu la sport ca pe vremuri ??

Abia am avut loc sa pedalez la ralanti prin parc in aceasta seara. Tinere si tineri alergau pe o caldura nebuna ca apucatii. Mi-am adus aminte de vremurile cu Bacu cand "ma antrenam alergand prin parc" alaturi de alti amarati care nu au avut chef sa invete geografie ca dadeau admiterea la fac la mate-fizica.
Cred ca sunt efecte secundare ale caldurii. Mens sana in corpore sano. Exceptand domnisoarele si doamnele care alearga pentru intretinere. Tre sa ai ambitie sa alergi de nebun prin parc. Desi cred ca e interesant. Mai ales daca iti canta si niscaia muzicanti in casti.

Dar le tin pumnii celor care mai dau Bacu la sport ! =))

Comments:
Deci, pentru cei ce nu stiu ..,bacul la sport...s-a dat deja. In prima sesiune a bac-ului.Deci ramana aici cei care alearga pt sanatatea lor,viata est emiscare, miscarea este viata...Si cei carew au admitere l academia de politie si cei din a doua sesiune de bac..
Concluzie finala...un pic neactualizat acest plimbaret ocazional, melancolic si romantic in felul lui nostalgic...
 
Le tin pumnii celor care dau bacu, nu conteaza sesiunea si celor care vor sustine admiterea la sport. Ii felicit pe cei care stau in fata pc-ului lasandu-i pe altii sa isi intretina santatea.
 
si oricum, poate dadeau alte examente gatit, gradinarit sau taiat masa verde
 
Oare or fi probe eliminatorii ? :)
 
Trimiteți un comentariu



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?